sunnuntai 31. joulukuuta 2017

31.12.2017

2017.

Tämä vuosi on ollut selviytymistä. Selviytymistä arjesta. Tuntuu, ettei tänä vuonna ole monelle muulle asialle ollut tilaa. Huolta, pelkoa, epävarmuutta, vihaa, surua, katkeruutta. Mutta myös iloa pienistä asioista, onnen hetkiä kehitysaskeleista. Työt, koulu ja parisuhde ovat pitkälti vain menneet siinä sivussa, juuri ja juuri sieltä mistä aita on matalin. Keskittyminen on ollut ihan toisaalla.

Ja heti ei ainakaan tämä tahti tule rauhottumaan. Lapsen kontrolleja tiivistetään oireilun palattua aivoleikkauksen jälkeen. Ainakin vielä siis ajatukseni ovat olleet pääosin muualla tämän joulun ja uudenvuoden ajan. Huoli vie tilaa, niin se vain aina on. Toivottavasti kuitenkaan koko ensi vuotta ei tarvitsisi viettää kokoajan huolehtien.

Mutta mikä tässä vuodessa on ollut ihaninta? Se, että tämä vuosi kaikkinensa on tuonut lähimmät ihmiset entistä tiiviimmin yhteen.

1 kommentti:

  1. Hei, luin kaikki tekstisi läpi ja huh olet todella hyvä kirjoittamaan ja blogisi on vain pintaraapaisua varmastikin mutta minua se koskettaa jostain syystä todella paljon.

    Onko niin että teidän pienellä ei ole diagnosoitu muuta kuin yleisesti neurologinen sairaus?
    Ja kysyisin ssinun mielipiteitä että, Onko suonen hoitohenkilökunta päteviä vai oletteko harkinneet muualta päin esim. Jenkit, mistä saisitte parasta mahd. Hoitoa ko. Neurologiseen diagnoosiin. Kysyn mielenkiinnosta että kuinka itse olet kokenut suomen sairaanhoito piirin tässä asiassa.

    VastaaPoista

26.8.2020

Taas sitä kuukausi on vierähtänyt eteenpäin. Mielessä on hautunut kirjoitus jaksamisesta, omasta terveydestä ja sellaisista kysymyksistä, mi...