sunnuntai 17. syyskuuta 2017

17.9.2017

Kun hyviä päiviä sattuu monta putkeen, niihin uppoutuu ihan täysillä. Kaikesta pienestä nauttii ihan täysillä! Koen kyllä, että olen todella oppinut nauttimaan pienistä asioista, elämään hetkessä ja olla valittamatta pienestä. Se on tärkeä taito elämässä. Ja on tuo lapsi ollut viimeaikoina sellainen aurinko, ettei paljoa negatiivisuutta ole samaan huoneeseen hänen kanssa mahtunutkaan.

Huomenna on edessä tutkimustoimenpide, ja jälleen päivä sairaalassa. Mieli on onnistunut lukitsemaan stressin ja pelon vielä ulos, ja olemme kyllä koko porukka nauttineet tästä päivästä vielä ihan ilman huolia. Aurinko paistoi, vietimme pitkän päivän kaupungilla luuhaten ihan vaan kolmistaan. Tämä päivä on tuntunut vielä ihan normaalilta ja arkiselta päivältä, ja se on tärkeää. On tärkeää välillä tuntea elävänsä ihan normaalia lapsiperhearkea.

Huomenna sitten näkee, mitä huominen päivä tuo tullessaan. Nyt yritän vielä jäädä hetkeksi tämän päivän hyviin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

26.8.2020

Taas sitä kuukausi on vierähtänyt eteenpäin. Mielessä on hautunut kirjoitus jaksamisesta, omasta terveydestä ja sellaisista kysymyksistä, mi...